Forestillingen DE TRE SMÅ GRISE - IGEN, IGEN ! I pyramiden på det tyske bibliotek, Aabenraa marts 2018 - Et dansk-tysk samarbejdsprojekt mellem 3 generationer.

SøFi er en forening

Om bord på skonnerten "Albatros" - en teaterturné med forestillinger i flere danske og tyske havne

facts om foreningen

adresse:
Badstuegade 5
6100 Haderslev
tlf: +45 22230109

CVR nr:  32792286

mail:
modame@gmail.com

medlemsskab:
- 100 kr årligt for personligt medlemsskab
- 150 kr årligt for par, foreninger, virksomheder, skoler/institutioner

bankkonto:
Nordea Bank, Haderslev
2450 - 0741761017

Vi blev stiftet af en lille gruppe dukke-entusiaster 18.marts 2010 i Haderslev. Foreningens formål er at arrangere og producere figurteaterforestillinger for både børn og voksne og vække almen interesse for en teaterform, som endnu ikke har en fast base i Region Syddanmark og Sønderjylland. Vi er både professionelle og amatør-teaterfolk samt billedkunstnere, håndværkere og pædagoger. Vi laver gerne workshops for både børn og voksne samt andre interesserede.

Vi byder gerne nye medlemmer med viden og kompetence indenfor dukketeater velkommen. Men vi vil også gerne se nye medlemmer, der bare har lyst til at lære den gamle kunst eller være med til at ”lege” og give en hånd med.
Som støttemedlem modtager du mindst tre nyhedsbreve om året, og alle inviteres til foreningens arrangementer.


Har du lyst til at blive medlem af Sønderjysk Figurteater? kan du melde dig ind i foreningen ved at indbetale et beløb på vores bankkonto i Nordea Bank (se ovenfor)
Husk at skrive tydeligt navn/mailadresse på din indbetaling!